Sector Betonmortel

De sector betonmortel bestaat uit volledig geautomatiseerde betoncentrales. In de centrales wordt stortklaar beton geproduceerd voor allerlei bouwprojecten in Zuidwest Nederland en in Belgiƫ. Op het oog een eenvoudig proces, maar met in totaal 700 verschillende betonrecepten is het echt een vak apart. In deze sector zijn betonspecialisten actief zoals betontechnologen, mengmeesters, mixerchauffeurs en kraanmachinisten.

Kracht is meedenken

De sector betonmortel onderscheidt zich door het meedenken met onze afnemers. Waar andere bedrijven de receptuur van de klant een-op-een overnemen, zijn wij altijd alert, denken we mee en vragen we door over de receptuur. Dit zorgt voor een optimaal toepasbaar product en tevreden klanten.

Geen dag is hetzelfde

Werken in de betonmortel sector is zeer dynamisch. Door steeds wijzigende planningen van aannemers en wisselende weersomstandigheden blijft het altijd een verrassing wat er gedurende de dag gemaakt en geleverd wordt. Dat maakt de sector uitdagend en afwisselend.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar mensen die passie voor beton hebben of willen krijgen. Je moet goed kunnen schakelen en praktisch zijn ingesteld. Flexibiliteit en stressbestendigheid heb je nodig om succesvol te zijn. Daarnaast is servicegericht zijn en meedenken met onze klanten van groot belang.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!