Sector Betonmortel

De sector betonmortel bestaat uit volledig geautomatiseerde betoncentrales. In de centrales wordt stortklaar beton geproduceerd voor allerlei bouwprojecten in Nederland en in BelgiĆ«. Op het oog een eenvoudig proces, maar schijn bedriegt. Voor het produceren van betonmortel kunnen wij gebruik maken van meer dan 700 verschillende betonrecepten. Het maken van betonmortel is dus  echt een vak apart. In deze sector zijn betonspecialisten actief zoals betontechnologen, mengmeesters, mixerchauffeurs en betonpompmachinisten.

Kracht is meedenken

In de sector betonmortel denken wij mee met onze afnemers. Wij willen ons onderscheiden door het leveren van een maatwerk product. Wij stellen de juiste vragen aan onze klanten. Wij stellen een receptuur samen die zorgt voor een product dat optimaal geschikt is voor de toepassing die onze klant wenst. Productkwaliteit en een tevreden klant zijn de sleutelwoorden.

Geen dag is hetzelfde

In de betonmortel sector gebeurt de hele dag door heel veel. Aannemers kunnen hun plannen wijzigen; het weer kan ineens omslaan. Kortom het is altijd een verrassing wat er gedurende de dag gemaakt en geleverd wordt. Wat niet verrassend is, is de constante kwaliteit, daar staan de medewerkers in deze sector borg voor en dat maakt de sector uitdagend en afwisselend.

Dit breng je mee

Binnen deze sector werken mensen die beton maken met passie ! We zijn op zoek naar medewerkers die daar gevoel voor hebben of voor willen krijgen. Je moet goed kunnen schakelen en praktisch zijn ingesteld. Flexibiliteit en stressbestendigheid heb je nodig om succesvol te zijn. Daarnaast is servicegericht zijn en meedenken met onze klanten van groot belang.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!