Sector Betonwaren

De producten van de sector betonwaren kom je tegen in zowel de woning- en utiliteitsbouw (constructief) als in de grond-, weg- en waterbouw (niet constructief). Het verschil zit in het gebruik van wapeningsstaal. In de constructieve betonproducten, zoals bijvoorbeeld heipalen, vloersystemen en verdiepingsbalken, wordt wapening toegepast. In de niet-constructieve betonproducten, zoals betonklinkers en  rioleringsbuizen  ontbreekt wapeningsstaal. De Betonwarensector is samengesteld uit een groep bedrijven die samen een totaalpakket leveren. Dagelijks zijn deze bedrijven met uiteenlopende betonproducten bezig: wat zij gezamenlijk delen is de passie voor beton. Sector overschrijdende samenwerking maakt deel uit van de kracht van Groep De Hoop.

Innovatie en kansen binnen de betonwaren

De bedrijven in deze sector zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor betonproducten. Mogelijkheden op het gebied van de samenstelling van beton en ook op de toepassing van de betonproducten. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van gerecycled materiaal in het betonmengsel.  Het ontwikkelen van een betonnen casco dat de basis vormt voor een volledige woning, is ook een bijzonder voorbeeld van innovatie. De 12 bedrijven in de betonwarensector zijn echte ondernemers in beton. Zij zoeken medewerkers die zich in die stoere omgeving thuis voelen. In alle functies binnen onze betonbedrijven is ruimte voor eigen initiatieven, meedenken in (proces) verbeteringen en zijn er legio mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar mensen die liefde voor het vak hebben en zich aangetrokken voelen door het werken met beton. Medewerkers binnen deze sector onderscheiden zich door flexibiliteit en betrokkenheid. Medewerkers die een stapje meer zetten als het nodig is en geen 8 tot 5 mentaliteit hebben. Daarnaast is kennis van techniek en commercie, afhankelijk van je functie, belangrijk om succesvol te zijn binnen de sector betonwaren. Werken bij Groep de Hoop staat garant voor een inspirerende tijd waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!