Sector Betonwaren

De producten van de sector betonwaren kom je tegen in zowel de woning- en utiliteitsbouw, als in de grond-, weg- en waterbouw. De kernactiviteit van deze sector is het ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen. Deze elementen lopen uiteen van  het ontwerp en de bouw van een betonnen casco woning tot een waterdoorlatende betonklinker. In een aantal betonproducten wordt wapeningsstaal toegepast om het prefab betonnen element extra sterkte te geven. Denk daarbij aan heipalen, vloersystemen en verdiepingsbalken. Producten die geen wapening nodig hebben zijn o.a. rioleringsbuizen en betonklinkers. In de sector Betonwarensector wordt een totaalpakket aan betonproducten ontworpen, gemaakt en geleverd. De gezamenlijke noemer van deze bedrijven is het denken en werken in beton.  De bedrijven werkzaam in deze sector bundelen een grote hoeveelheid kennis die zij ook uitwisselen met andere bedrijven in de sector. Wij kunnen zonder meer stellen dat onze gezamenlijke kennis en ervaring “in beton is gegoten”!. 

Innovatie en kansen binnen de betonwaren

De bedrijven in deze sector zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor prefab betonproducten. Wij kijken naar alternatieven op het gebied van de samenstelling van beton en ook naar vernieuwingen op het gebied van het ontwerp en de toepassing van de betonproducten. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van gerecycled materiaal in het betonmengsel.  Het ontwikkelen van een betonnen casco dat de basis vormt voor een volledige woning, is ook een bijzonder voorbeeld van innovatie. De bedrijven in de betonwarensector zijn echte ondernemers in beton. Zij zoeken medewerkers die zich in deze  stoere omgeving thuis voelen. In alle functies binnen onze betonbedrijven is ruimte voor eigen initiatieven, meedenken in (proces) verbeteringen en zijn er legio mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar mensen die er van houden iets te maken en zich aangetrokken voelen door het werken met beton. Medewerkers binnen deze sector onderscheiden zich door flexibiliteit en betrokkenheid. Medewerkers die een stapje meer zetten als het nodig is en daarbij niet altijd op de klok kijken. Als je een (constructie)tekening kunt lezen, gevoel hebt voor commercie en kwaliteit, dan beschik je over belangrijke factoren die maken dat je  succesvol kunt zijn binnen de sector betonwaren. Natuurlijk is dat afhankelijk van het type functie. Werken bij Groep De Hoop staat garant voor een inspirerende tijd waarin je continu uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!