Sector Bouwgrondstoffen

Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De sector Bouwgrondstoffen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Onze grondstoffen kom je overal tegen. In wegen, in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt onze producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol.

Binnen de sector bouwgrondstoffensector zijn wij gewend om te werken met korte lijnen. Dat betekent kleine teams van 15 tot 30 mensen die elkaar weten te vinden als het nodig is. Samenwerking staat hoog in het vaandel. Werken binnen de sector Bouwgrondstoffen is werken in een dynamische omgeving waar geen dag dezelfde is.

Duurzame productinnovaties

We denken voortdurend na over nieuwe ontwikkelingen voor de toepassing van onze producten. Een voorbeeld van innovatie, is de ontwikkeling van grijs asfalt als oplossing voor urban heating. Uit onderzoek blijkt dat deze variant zorgt voor een temperatuurdaling van 6 graden. Meedoen aan deze ontwikkeling zorgt dat wij een steentje bijdragen aan duurzaamheid en zorgvuldig omgaan met onze aarde.

Dit breng je mee

De sector vraagt om snel denken en snel schakelen. Een storm op zee kan het bijvoorbeeld voor onze zandzuigers onmogelijk maken om zand van de bodem halen. Onze medewerkers moeten dan direct handelen en zoeken naar alternatieven. Direct handelen, slim zijn en samenwerken is dan van groot belang. Binnen Bouwgrondstoffen zijn wij van elkaar afhankelijk: een keten van onmisbare schakels, waar jij deel van uit kunt maken.

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!