Sector Bouwgrondstoffen

Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De sector Bouwgrondstoffen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Overal om je heen zie je deze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt onze producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol.

Korte lijnen

In de bouwgrondstoffensector werken we met kleine teams tussen de 15 en 30 mensen. Dit zorgt voor korte lijnen. Je weet precies wat van je verwacht wordt en bij wie je antwoord moet krijgen op een vraag. Het is een dynamische omgeving waar je snel moet kunnen schakelen.

Duurzame productinnovaties

We denken voortdurend na over nieuwe ontwikkelingen voor de toepassing van onze producten. Een voorbeeld van innovatie, is de ontwikkeling van grijs asfalt als oplossing voor urban heating. Uit onderzoek blijkt dat deze variant zorgt voor een temperatuurdaling van 6 graden. Meedoen aan deze ontwikkeling zorgt dat wij een steentje bijdragen aan duurzaamheid en zorgvuldig omgaan met onze aarde.

Dit breng je mee

De sector vraagt om snel denken en snel schakelen. Een storm op zee kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de schepen die zand van de bodem halen, geen grondstoffen kunnen leveren en dat vereist direct handelen. Binnen Bouwgrondstoffen zijn wij van elkaar afhankelijk: een keten van onmisbare schakels, waar jij deel van uit kunt maken.  

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!