Over ons 


Meer dan 100 jaar verankerd in de bouw


De Hoop Terneuzen is een familiebedrijf met meer dan 40 dochterondernemingen voornamelijk in Nederland en België en inmiddels 108 jaar oud. Het hoofdkantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen.

Ondernemen zit in ons bloed en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Zowel voor onze medewerkers als voor ons bedrijf. Wij zijn nuchter en kiezen voor iets dòen boven erover praten. Daarom ook slagen wij er in nieuwe producten en diensten te introduceren in een markt die van oudsher traditioneel is. Onze reputatie als betrouwbare leverancier geeft ons innovatief vermogen een extra draagvlak.

Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. De bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld over vijf sectoren, gebaseerd op de aard van de producten en diensten. Ondernemerschap in ons denken en handelen is leidend. Continuïteit als zelfstandig familiebedrijf op de hele lange termijn staat voorop in de activiteiten van De Hoop Terneuzen. Dankzij de veelzijdige samenstelling van onze Groep, beschikken wij over een breed productassortiment en een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring. Dankzij de grote variatie aan bedrijven die tot de Groep behoren, profileren wij ons hiermee als totaalleverancier voor de bouw.

Samen slimmer! Dat is de kracht van De Hoop Terneuzen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!