Over ons 


Meer dan 100 jaar verankerd in de bouw


De Hoop Terneuzen is een familiebedrijf met meer dan 40 dochterondernemingen voornamelijk in Nederland en België en inmiddels 108 jaar oud. Het hoofdkantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen.

Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn we altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Zowel voor onze mensen als voor ons bedrijf. Wij zijn nuchter en kiezen voor iets dòen boven erover praten. Ons bedrijf slaagt er steeds opnieuw in nieuwe producten en diensten in een van oudsher traditionele markt, succesvol te introduceren. Onze reputatie als betrouwbare leverancier geeft ons innovatief vermogen een extra draagvlak. 

Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. De bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld over vijf sectoren, gebaseerd op de aard van de producten en diensten. Ondernemerschap in ons denken en handelen is leidend. Continuïteit als zelfstandig familiebedrijf op hele lange termijn staat voorop in de activiteiten van De Hoop Terneuzen. Dankzij de veelzijdige samenstelling van onze Groep, beschikken wij over een breed gamma aan producten en een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring. Gezamenlijk met onze dochterondernemingen profileren wij ons hiermee als totaalleverancier voor de bouw.

Samen slimmer! Dat is de kracht van De Hoop Terneuzen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!