Raynel Verveer - Productiemedewerker CascoTotaal

"Inmiddels werk ik hier nu een kleine zes jaar met volle tevredenheid."

Raynel Verveer werkt bij CascoTotaal als productiemedewerker. Met een achtergrond als betonbewapeningsvlechter, past Raynel perfect binnen het plaatje van CascoTotaal. Raynel komt uit Suriname en is in 2018 naar Nederland verhuisd. Na een tijdje in Den Haag te hebben gewoond is hij later dat jaar in Sluiskil terechtgekomen, samen met zijn vrouw en dochtertje. Zijn achtergrond lag al in de bouw, in Suriname heeft hij als betonbewapeningsvlechter gewerkt. “Ik was op zoek naar een baan hier in de regio, zodoende kwam ik de vacature productiemedewerker tegen bij CascoTotaal. Ik zag dit als een uitdaging en heb gesolliciteerd. Inmiddels werk ik hier nu een kleine zes jaar met volle tevredenheid” zegt Raynel.

Raynels wekker gaat vroeg, om 6.00 uur begint de werkdag. Samen met zijn collega’s bepalen ze de planning van de dag. “Waar nodig passen we de planning aan. We beginnen altijd met de werkzaamheden die veel tijd in beslag nemen. Daarna vullen we de planning met kleinere opdrachten.

De variatie en uitdaging in zijn werkzaamheden is wat Raynel het leukste vindt aan zijn werk. “De ene dag draai ik met de kraan en de andere dag ben ik weer aan het lassen, die diversiteit spreekt mij aan. Daarnaast vind ik het leuk om uitdagingen met twee handen aan te pakken. Bijvoorbeeld de balkbodems. Normaal gesproken zijn deze met een rechte bodem maar er zijn er ook met een punt. Het oplossingsgericht denken, hoe gaan we het doen? Wat moeten we anders doen? Welk materiaal gaan we gebruiken om de punt te vormen? Dat is wat mij aanspreekt” vertelt Raynel. Het team evalueert ook vaak de werkzaamheden om te kijken op welke gebieden ze kunnen verbeteren. “Onlangs hebben we het magazijn opgeruimd, gesorteerd en geïnventariseerd. Zo weten we wat we hebben en wat er nog besteld moet worden. Zo kunnen we het efficiënts te werk gaan wanneer nieuwe projecten worden opgestart.”