Sector Doe-het-zelf

De doe-het-zelf sector bestaat uit franchise bouwmarkten in Zuidwest Nederland en in de Randstad, die allen de naam Gamma of Karwei dragen. Het verschil tussen beide formules is terug te zien in het assortiment. Gamma is er voor de constructieve doe-het-zelver, waarbij decoratie bijzaak is. Bij Karwei is dit precies omgekeerd. Hier wordt uitgegaan van de decoratieve doe-het-zelver en is constructief bijzaak. 

Iedereen heeft inspraak

We vinden het heel belangrijk dat medewerkers niet alleen uitvoerend bezig zijn, maar ook met ons meedenken over de beste werkwijze. Onze vaste medewerkers mogen 60% tot 70% van hun eigen werkdag inrichten. Dat maakt ze betrokken en zorgt ervoor dat onze medewerkers thuis of bij vrienden, interessante verhalen hebben over hun bijdrage aan hun bouwmarkt. 

Volop doorgroeimogelijkheden

Veel medewerkers starten op jonge leeftijd met een bijbaan in de doe-het-zelf sector. Deze kennismaking smaakt vaak naar meer. De bouwmarkten hebben korte lijnen en medewerkers die laten zien wat ze kunnen, hebben goede doorgroeimogelijkheden en stromen vaak door naar een hogere functie, zowel op de werkvloer als op kantoor. De doe-het-zelf branche is volop aan het vernieuwen. Naast het traditionele bezoek aan de bouwmarkt, wordt omnichannel steeds belangrijker. Dit zorgt er mede voor dat er ieder jaar weer nieuwe functies bij komen. 

Dit breng je mee

We zoeken mensen die houden van de retail omgeving en graag een gesprek aangaan. Je vindt het interessant samen met je klant een probleem op te lossen en het juiste product voor de klus te adviseren. Het is prettig als je goed kunt klussen en kennis hebt van bouwmaterialen, maar dit is zeker geen vereiste. Wij hebben een heel uitgebreid (digitaal) opleidingsprogramma; met een goede motivatie leren wij je de kneepjes van het vak in no time.


Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!