Sector Doe-het-zelf

In de doe-het-zelf sector vindt je bouwmarkten onder de namen Gamma en Karwei. Wij exploiteren deze bouwmarkten op basis van een franchise formule. De Gamma bouwmarkt spreekt de klusser aan die op zoek is naar het juiste gereedschap voor zijn klus en de beste bouwmaterialen. In de Karwei ligt het accent op de nieuwste trends op woongebied, accessoires en verlichting. Voor beide winkelconcepten is het belangrijk in te spelen op de trends in de doe- het- zelf markt. Wij willen door het aanbieden van het  juiste assortiment en de uitstraling van de bouwmarkt onze klant optimaal van dienst zijn.

Iedereen heeft inspraak

We vinden het heel belangrijk dat medewerkers niet alleen uitvoerend bezig zijn, maar ook met ons meedenken over de beste werkwijze. Onze vaste medewerkers hebben een groot aandeel in het zelf indelen van hun werkdag.  Dat creĆ«ert betrokken medewerkers die trots zijn op hun werk en zich thuis voelen in de bouwmarkt.

Veel van onze medewerkers zijn op jonge leeftijd gestart met een bijbaan in de doe-het-zelf sector naast school of studie. Vaak krijgt deze eerste kennismaking een vervolg in de vorm van een vaste baan. De bouwmarkten hebben korte lijnen en medewerkers die laten zien wat ze kunnen. In de bouwmarkten zijn goede doorgroeimogelijkheden. Gemotiveerde medewerkers  stromen vaak door naar een hogere functie, zowel op de werkvloer als op kantoor. De doe-het-zelf branche is volop aan het vernieuwen. Naast het traditionele bezoek aan de bouwmarkt, wordt online steeds belangrijker. Ook dit zorg voor nieuwe kansen voor onze medewerkers.

Dit breng je mee

We zoeken mensen die houden van het dagelijks contact met de klant op de vloer en die graag een gesprek aangaan. Je vindt het interessant samen met je klant een oplossing te vinden en het juiste product voor de klus te adviseren. Het is prettig als je houdt van klussen en kennis hebt van bouwmaterialen, maar dit is zeker geen vereiste. Wij bieden onze medewerkers een heel uitgebreid (digitaal) opleidingsprogramma aan dat je stap voor stap de kneepjes van het vak leert.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!