Geertjan de Witte - Teamleider Bouwmaterialen De Hoop Pekso

"Geen dag is hetzelfde, ik leer elke dag bij, en het is nooit saai!"

In juli 2018 ben ik als commercieel medewerker gestart bij De Hoop Pekso via een wervingsbureau. Naast mijn werk, volgde ik één dag per week de studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda.

De mix van zowel werken als studeren beviel mij zeer goed. De Hoop Pekso heeft actief bijgedragen aan mijn studie en in augustus 2022 heb ik deze met succes afgerond. Gedurende mijn tijd bij De Hoop Pekso kreeg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen, daardoor heb ik in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan en vaardigheden ontwikkeld. De vrijheid en de mogelijkheid om mee te denken onderscheidt De Hoop Pekso positief op de markt.

Na het afronden van mijn studie heb ik een stap in mijn carrière kunnen maken naar Teamleider Bouwmaterialen. Vanuit de directie van De Hoop Pekso ontvang ik voldoende ondersteuning om ook in deze rol verder te groeien. Voor eind 2023 staat er een bouwkundige cursus op de planning die mijn kennis zal vergroten.

Wat mijn baan vooral boeiend en plezierig maakt, is de grote diversiteit aan taken, zoals het adviseren van klanten, het opstellen van offertes, serviceverlening, teambegeleiding en het opbouwen van langdurige relaties met klanten. Naast de variatie in werkzaamheden is de band met mijn collega’s van groot belang. Gelukkig vormen we een gedreven en klantgericht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Iedereen zet zich actief in. De goede sfeer zorgt ervoor dat er regelmatig gelachen wordt. Om de onderlinge band te versterken, organiseren we regelmatig teamuitjes en elke vrijdag bestellen we koeken bij de bakker.

Mijn ervaring binnen De Hoop Pekso is voornamelijk zeer positief. Geen dag is hetzelfde, ik leer elke dag bij, en het is nooit saai!