Justin Janssen - Trainee duurzaamheid

"Ik heb veel vrijheid waardoor ik kan zoeken naar potentiële nieuwe projecten."

Tijdens mijn studie Commerciële Economie was ik op zoek naar een afstudeerstage en kwam ik op de website van De Hoop verschillende mogelijkheden voor stagiaires tegen. In het kennismakingsgesprek kwamen mijn ambities, hobby’s en waar mijn interesses liggen aan bod. Een week later mocht ik met de manager productontwikkeling en innovatie rond tafel om te praten over de invulling en betekenis van mijn afstudeeronderzoek. Na mijn studie ben ik direct aangesteld als Trainee productontwikkeling en innovatie.

Ik heb één directe collega waar ik samen mee aan projecten werk. Daarnaast heb ik ook nog mijn eigen projecten. Daarnaast spreek ik heel veel collega’s waar je overal goed wordt ontvangen.

Mijn werk is variërend genoeg om het interessant te houden voor mij. Ik heb veel vrijheid waardoor ik kan zoeken naar potentiële nieuwe projecten. Daarbij kijk ik naar ontwikkelingen in het buitenland die we mogelijk kunnen initiëren bij De Hoop Terneuzen.

De Hoop is één van de betere werkgevers in mijn opzicht, je bent hier geen nummer. Iedereen kent je, van collega tot manager tot aan de directie. Daarnaast bieden ze mij genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en als persoon. In maart start ik met een nieuwe studie voor Projectmanagement met Prince2 model in Rotterdam aangeboden door De Hoop. Dit allemaal zorgt ervoor dat ik blij ben om hier te werken.