Leander Neve- Meewerkend voorman

"Wat ik echt waardeer bij Fassaert is de vrijheid die ik heb."

Ik werk al een tijdje bij Fassaert Beton als meewerkend voorman en geef leiding aan de prefabafdeling. We maken vooral maatwerk betonelementen, zoals grote betonputten of kadeschorten.

In 2009 begon ik mijn carrière bij Fassaert in de productie, waar ik verschillende timmerwerkzaamheden uitvoerde. Daarna ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie. Dit voelde als een natuurlijke stap en ik doe dit nu al zeven jaar.

Het leukste aan mijn functie is dat ik mensen kan helpen. Soms is het moeilijk iedereen genoeg aandacht te geven omdat ik zelf ook nog in de productie werk. Maar ik probeer altijd om iedereen te ondersteunen. Daarnaast vind ik het nog steeds leuk om te timmeren en af en toe een mal te maken. Door deze afwisseling blijft mijn werk altijd een uitdaging.

Ik herinner me nog goed dat ik ooit de overstap maakte van Fassaert naar een ander bedrijf, omdat ik dacht dat het gras aan de andere kant groener zou zijn. Al snel besefte ik hoe goed ik het had bij Fassaert. Gelukkig kon ik meteen terugkeren en dat voelde als thuiskomen. Bij Fassaert kreeg ik niet alleen een vast contract, maar ook de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik besefte dat werken voor een familiebedrijf als De Hoop zekerheid biedt.

De samenwerking met mijn collega’s is erg goed. We helpen elkaar waar nodig en ondersteunen elkaar in ons werk. We zijn een hechte groep en de sfeer is altijd goed. We werken hard maar kunnen zeker ook hard met elkaar lachen.

Wat ik echt waardeer bij Fassaert is de vrijheid die ik heb. Bij ons wekelijkse overleg kan ik mijn mening delen. Er wordt geluisterd en mijn inbreng wordt gewaardeerd. Het is niet zo van "zo moet het", maar meer van "wat denk jij ervan?". Dat vind ik erg positief.

Al met al is werken bij Fassaert elke dag een fijne ervaring. De uitdagende maatwerkprojecten, geweldige collega's en de ruimte voor eigen inbreng maken het een ideale werkplek voor mij.