Mike van Broekhoven - Commercieel manager depots

"Ik heb op relatief jonge leeftijd in een korte periode veel stappen kunnen zetten binnen De Hoop."

Via een vriend van de familie ben ik in contact gekomen met mijn toenmalige baas binnen De Hoop Bouwgrondstoffen. Ze hadden bij De Hoop Bouwgrondstoffen net een nieuw depot overgenomen, Zand & Grindhandel De Mark in Oud Gastel. Door de groei van het bedrijf, mede door het overnemen van een nieuw depot, kwam er een nieuwe vacature vrij. Op deze functie heb ik toen gesolliciteerd en ben ik aangenomen. Inmiddels werk ik alweer meer dan vijf jaar met plezier voor De Hoop Bouwgrondstoffen.

De Hoop is een goede werkgever die goed voor haar personeel zorgt. Je kan met zowel werk als privé uitdagingen altijd wel terecht bij iemand in de organisatie. Er wordt dan oprecht geprobeerd om je te helpen en te komen met een oplossing.

Ik heb het erg naar mijn zin, zolang je goed presteert krijg je veel vrijheid en kun je ook veel nieuwe en vooral innovatieve projecten oppakken. Mocht je dan onderuit gaan, zal iedereen het nog steeds goed vinden dat je het geprobeerd hebt. Daarnaast werk ik met fijne collega’s, iedereen is wel in voor een lolletje. Typerend voor Groep De Hoop is dat het een organisatie is met korte lijntjes. Hoerdoor kan je snel schakelen.

Ik heb op relatief jonge leeftijd in een korte periode veel stappen kunnen zetten binnen De Hoop Bouwgrondstoffen. In maart 2018 ben ik gestart als Junior Accountmanager om na 1,5 jaar de titel accountmanager te mogen voeren. In februari 2021 heb ik naast de bouwgrondstoffen ook de kleuraggregaten, die vanuit Waalwijk worden verkocht, in mijn account gekregen.

Vanaf december 2022 heb ik een leidinggevende functie gekregen en ik heb daarmee de verantwoordelijkheid over alle depots van De Hoop Bouwgrondstoffen. Een mooie stap waar ik persoonlijk nog meer in wil groeien. Daarnaast zou ik graag in de toekomst een nieuw depot aankopen op naam van De Hoop Bouwgrondstoffen om daar ook weer een goedlopende locatie van te maken.