Petra Broekhoven - Commercieel medewerker binnendienst

"Al 35 jaar werk ik met plezier bij Bleijko."

Na 27 jaar bij Bleijko te hebben gewerkt vond ik het tijd om eens ergens anders te gaan kijken. Al snel miste ik toch mijn collega’s maar zeker ook de vrijheid die ik bij Bleijko had. Zeven jaar geleden ben ik weer bij Bleijko in dienst gekomen. In totaal werk ik nu 35 jaar bij Bleijko.

We hebben een heel gevarieerd team met leuke collega’s van alle leeftijden. Dit maakt de samenwerking onderling heel leuk. We vullen elkaar aan daar waar nodig. De collega die veel technische kennis heeft, vult de andere collega aan die meer commercieel is.

Mijn werk is heel uitdagend en elke dag afwisselend. Wij zijn een zelfsturend team waardoor wij de vrijheid hebben om zelf ons werk te organiseren en ons te kunnen ontwikkelen. Niet één dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij Bleijko zo leuk.

Omdat Bleijko een dochteronderneming is van De Hoop Terneuzen is het een stabiele werkgever. Ze staan altijd voor je klaar en hebben een luisterend oor. Kortom, ik ben blij om bij zo’n organisatie te mogen werken.

Ik heb de mogelijkheid gehad diverse functies te mogen uitvoeren. Van expeditie, inkoop, de productieplanning tot aan de transportplanning en nu ben ik medewerker op de commerciële binnendienst. Hierdoor heb ik een hele brede kennis van alle werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Mijn ambities zijn om op dezelfde voet verder te gaan, we zetten de klant op de eerste plaats. En om fijn en prettig samen te blijven werken met mijn collega’s en leidinggevenden.