Pieter Verhelst - Verkoper binnendienst bouwmaterialen Logus-De Hoop

"Ik ben al bijna 28 jaar werkzaam voor Groep de Hoop en dat houd je alleen vol als je het naar je zin hebt."

Een paar jaar geleden heb ik mijn 25-jarig jubileum bij De Hoop mogen vieren. Door corona heb ik pas in 2022 het jubileum echt kunnen vieren met familie en collega’s. Ik ben ondertussen al bijna 28 jaar werkzaam voor Groep de Hoop en dat houd je alleen vol als je het naar je zin hebt.

Begin 1995 heb ik een open sollicitatie gericht aan De Hoop omdat ik uit betrouwbare bron had gehoord dat er een Gamma in Terneuzen zou komen. Ik werd aangenomen en in augustus 1995 ben ik als verkoopmedewerker gestart bij Gamma in Terneuzen. Na ruim een jaar kreeg ik de vraag of ik de bezorgdienst wilde gaan bemannen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Het was een leuke tijd, vooral omdat je echt bij de klanten thuis kwam.

Nadat ik had aangegeven iets anders te willen doen, mocht ik in 2005 beginnen bij Bouwcenter Logus-De Hoop als verkoopmedewerker in de bouwshop. Een leuke stap vooruit omdat ik aan de professionele kant van de bouwmaterialenhandel kwam te werken.

We hebben een hechte groep collega’s bij Bouwcenter Logus-De Hoop, die elkaar onderling versterkt met ieders specifieke kennis en ervaring.

Na 17 jaar in de bouwshop heb ik vorig jaar de volgende stap mogen zetten naar de binnendienst verkoop bouwmaterialen. Hier help ik met veel plezier onze klanten met advies en verkoop van bouwmaterialen van fundering tot nok. Een mooie ontwikkeling in mijn loopbaan bij Groep De Hoop. Ik heb altijd alle kansen gekregen en ook de opleidingen mogen volgen om mijn kennis up-to-date te houden. Omdat ik pas begonnen ben in deze functie heb ik nog niet de ambitie om een volgende stap te nemen in mijn carrière, maar als zich een mogelijkheid aandient zal ik die zeker overwegen.