Sector Bouwmaterialen

De sector bouwmaterialen is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen voor de woning- en bedrijfsbouw. Bij onze bouwmarkten onder de naam Logus, kunnen aannemers, ZZP'ers maar ook particulieren terecht voor bouwmaterialen, maar ook voor keukens en sanitair. Dagelijks bezoeken honderden particulieren en professionals de winkels, waarvan sommigen uitgerust zijn met uitgebreide showrooms voor sanitair, tegels en keukens.

Continue vernieuwend

We kunnen snel inspelen op veranderingen in de markt. Dit komt door onze innovatieve leveranciers, die continue bezig zijn met vernieuwing. Zij ontwikkelen nieuwe materialen en toepassingen op het gebied van duurzaamheid en energieneutraal bouwen. Wij zijn voortdurend op zoek naar het optimaliseren van ons assortiment en het verbeteren en versnellen van het logistieke proces. 

Groot maar toch betrokken

De Logus groep heeft de voordelen van een groot bedrijf, zoals goede doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers, maar heeft ook de charme van de winkel op de hoek. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Professionaliteit en betrokkenheid staan voorop.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar mensen die dienstverlening logisch vinden. Mensen die professioneel en vol enthousiasme op de klant afstappen en een overtuigend advies geven. Kennis van de bouw is hiervoor mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Als je een klantgerichte teamspeler bent, dan leer je onze producten kennen en wordt je net als wij geboeid door de grote variatie binnen deze sector.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!