Sector Bouwmaterialen

De sector bouwmaterialen is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen voor de woning- en utiliteitsbouw. Bij de Logus bedrijven kunnen aannemers, zzp'ers en ook particulieren terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, keukens en sanitair. Enkele Logus bedrijven zijn uitgerust met een showroom waarin de nieuwste trends op het gebied van sanitair, tegels en keuken getoond worden. Alle Logus bedrijven beschikken over een professionele bouwmaterialen shop die dagelijks door vele honderden aannemers en zzpers actief in de bouw wordt bezocht.

Continue vernieuwend

We kunnen snel inspelen op veranderingen in de markt. Dit komt door onze innovatieve leveranciers, die continue bezig zijn met vernieuwing. Zij ontwikkelen nieuwe materialen en toepassingen op het gebied van duurzaamheid en energieneutraal bouwen. Logus haakt daar graag op in. Wij zijn voortdurend op zoek naar het optimaliseren van ons assortiment en het verbeteren en versnellen van het logistieke proces.

Groot maar toch betrokken

De Logus groep heeft de voordelen van een groot bedrijf, zoals goede doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers, maar heeft ook de charme van de bouwshop in de buurt. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Professioneel advies en weten wat de klant wil, onderscheiden Logus en staan voorop.

Dit breng je mee

We zijn op zoek naar mensen die meedenken met de klant logisch vinden. Mensen die professioneel en vol enthousiasme op de klant afstappen en een overtuigend advies geven. Kennis van de bouw is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Als je een klantgerichte teamspeler bent en graag onze producten wilt leren kennen, dan zul je net als wij geboeid worden door de grote variatie binnen deze sector.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!